pozadí

úterý 16. června 2015

Letní výbava

The Summer Gear


Tak přeci jeden letní příspěvek.


Šatičky z viskózového úpletu. Látku jsem dostala od mé mamky, moc se mi líbila a ještě jí spousta zbyla, snad jednou na tričko pro mě. Na ozdobu jsem použila výborně barevně ladící fuchsiovou lemovací gumičku, asi trochu netradiční využití lemgumky, ale to mi vůbec nevadí.



Veselé legíny, které jdou téměř ke každému tričku. Škoda jen, že po vyprání už úplet od Lillestoff nevypadá jako nový.



Ani hoši nezůstali ošizení. Trika s obrácenými barvami nosí rádi, obě jsou už několikrát praná a tentokrát barvy slušně drží. Škoda, že se nedá nikdy dopředu odhadnout, jak se bude která látka chovat. Modré hvězdičky jsou od stejného výrobce jako přechozí legíny, v tomto provedení však kvalitou dobré, hnědomodré je cosi levnějšího, už si ani nepamatuju, kde jsem nakoupila.



Jedno tílko na přání, byla jsem trošku nervózní, aby mi olemování průramků vyšlo stejně, naštěstí se zadařilo, ale tílka určitě nebudou má oblíbená kategorie.


4 komentáře:

  1. Tos stihla docela dost :) s těmi pruhy od Lille (je krásný!)... krtek taky po vyprání nevypadal jako nový a taky mě to za tu cenu mrzí. Samozřejmě, Markétě to nevadí, ale... Doufám, že se k naší letní výbavě dostanu dřív, než zežloutne listí, teď jsem nějak trochu uvízla. Krásné léto!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě překvapuje, že i krtek se opírá... :-( Ono to není šité vše naráz, trička už jsou praná několikrát a někdy stačí volné odpoledne bez dětí:-)

      Vymazat
  2. Nádhera, jako vždy! :-)
    To tílko obdivuji, já jsme na něj zatím nesebrala odvahu, ale mám ho v plánu také. Šatičky už jsem chválila na MK, to je prostě skvost. A Lille úplety mě poslední dobou pěkně štvou. Po vyprání je to opravdu spíš nic než moc, často narazím na úplety jiné značky, za nižší cenu, ale rozhodně toho vydrží víc, než Lille...

    OdpovědětVymazat
  3. Šatičky jsou moc krásné, u nás na letní výbavu zatím nějak nevychází čas...

    OdpovědětVymazat