pozadí

pátek 30. září 2016

Adventní kapsář připraven

A Advent Calendar Ready


Letos se mi moc líbil panel adventního kalendáře od Makower. Žádní sobi ani Santa, ale vkusný, červenorežný motiv, odpovídající i české klasice. Navíc kapsičky jsou oproti loňsku velkorysé, nakládané, 8 x 6,5 cm velké. Dokonce i látka je kvalitnější jak loni.


Šil se dobře, uvažuji i o fotonávodu, uvidíme, zda čas a okolnosti dovolí.


 A co najdou moje děti uvnitř? Ještě promyslím, ale asi to nějaká drobná sladkost bude, pomáhá mi to v motivaci na svižnější vstávání a dojedení snídaně. Loni měl u nejmladší velký úspěch i knížečkový kalendář od Jarmily Marešové - každý den v kapsičce jedna knížečka (když se do kapsičky nevešla celá, byla tam zastrčená aspoň rohem).



4 komentáře:

  1. Krásný! To už se to tak blíží? :( :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné, taky o něm uvažuju, dáte ten fotonávod? Nebo to zvládne každý? (koukám na ten panel v "metráži"), děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud udělám fotonávod, bude to otázka rychlého rozhodnutí:-) Zatím připraveno nemám, ale v plánu to je (ne na všechny plány však dojde...). Celkově to těžké šití není, záleží ale, jakou má kdo představivost a zkušenosti.

      Vymazat
    2. Představivost by byla, zkušenosti menší :)). No po zkušenostech s tvorbou kapsiček na kalendář z min. roku,mi tohle příjde elegantní a pěkné řešení a mezi panely je asi opravud nejhezčí. A máte pravdu, žádní Santi ani sobi (to co tam je jsou určitě jeleni:)). No nic pořídím, zkusím se vypořádat bez fotonávodu :D Děkuji za inspiraci. Monika

      Vymazat