pozadí

pátek 10. ledna 2014

Obaly na pastelky i s blokem

Pevné pastelkovníky, aby se k nim dal přidat i blok, byly v plánu už dlouho. Zákazníci se na ně dost ptali a před Vánocemi jsem byla o jejich ušití výslovně požádána. Takže jsem musela sednout, propočítat konkrétní rozměry a pustit se do práce.




Jako vždy nejdříve testují mé děti. Jestli se líbí, snadno otevírají, všechny mou zamýšlené funkce opravdu fungují... A také jestli vydrží zacházení nenechavých a někdy i drsných dětských ruček.


Obal je pevný (řekla bych srovnatelný s klasickým školním pouzdrem, jen trochu ohebnější), poutek dělám záměrně 14, aby se dala přidat i tužka, pero, propiska či cokoliv podobného. Jako tradičně se vlezou i tlusté trojhranné pastelky a na pravé straně je velká kapsa pro zastrčení bloku, omalovánky nebo volných papírů. K dostání u mě v obchůdku na Fleru.








Nedávno jsem si pořídila kleště na plastové patentky. Patentky se dají koupit v různých barvách, dobře drží, snadno se zapínají a jejich přidělávání je jednoduché a hlavně nehlučné. Na moje tvoření ideální, hned jsem je tu využila.


7 komentářů:

  1. Zuzi super,než jsem dočetla na konec už jsem měla v hlavě dotaz na ty patentky,ale na konci jsi mi odpověděla. :o)

    OdpovědětVymazat
  2. pastelkovníky jsou krásné :) Ale upřímně mě těší že u nás ještě tak rok nehrozí. Z šití věcí, které vyžadují čisté a precizní zpracování a každá chybička je vidět, jsem vždycky hrozně nervózní. O to víc obdivuju u ostatních :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadají moc pěkně, se nedivím, že byla velká poptávka :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Pastelkovníky jsou úžasné! Patentky používám hodně často. Teď právě šiji nové povlečení a místo knoflíkových dírek sázím jeden patentek za druhým.

    OdpovědětVymazat
  5. moc pěkné a zase něco jiného ,nového,hezkého ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Takhle krásně rovně šít...jdu trénovat ;-)

    OdpovědětVymazat