pozadí

pátek 30. ledna 2015

Látky z Ikea

Fabrics From the Ikea


Nejsem žádným šíleným příznivcem Ikea, ale občas mají zajímavé látky. Spací pytlík po starších dětech se začal totálně rozpadávat. Pořád jsem uvažovala, jestli nebude jednodušší zvyknout naše batole spát bez pytlíku (rozuměj jestli nezvítězí moje lenost), pak jsem našla dostatečně velký kus ikeácké látky, která je veselá a na pytlík ideální, a pustila jsem se do šití.


Musíme každý den asi 1000x namalovat kočičku, tak je jedna i na pytlíku. Uvnitř flís, přesně takto se mi to za těch téměř 6 let osvědčilo.


Dnes nám nevyšel plánovaný program a navíc pršelo, takže jsem v Ikea docela ráda sáhla po látce s obrázky namalovanými jen černou konturou a po fixách na textil. Kluci nikdy neměli v oblibě omalovánky, ale dnes vydrželi vybarvovat téměř 3 hodiny, a večer mi ještě pomohli uklidit, takže jsem jim slíbila, že po uložení jejich sestry ještě společně ušijeme povlaky na polštářky.


Rychle jsem všila zip, sešití zbývajících stran si obstarali sami a hned jsme polštářky nově povlékli. Žádný obrázek se neopakuje, každá strana je jiná, jsou na svá dílka pyšní a já uvažuju takhle předchystat pár polštářků pro jejich kamarády jako dárek. Fixy stojí pár korun, sešití trvá chvilku a každý si může obrázky vybarvit dle své fantazie.


6 komentářů:

  1. Wow! Obdivuju preciznost vymalování omalovánek! A kočka by slavila velký úspěch i u nás :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zuzi dobrej nápad a kluci to mají moc hezky vybarvený.Šikulky.

    OdpovědětVymazat
  3. Zuzko, to je úžasný nápad vymalovat látku. A kluci to mají opravdu krásně vybarvený.

    OdpovědětVymazat
  4. Vymalovaná látka je moc šikovný nápad! :) Věřím, že na sebe kluci museli být pyšní :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super, kluci jsou opravdu šikovní, u nás by to takhle pěkné nebylo...

    OdpovědětVymazat