pozadí

pondělí 18. května 2015

Pyžamová párty

The Pyjamas Party


Druhá noční košilka pro dcerku kamarádky, tentokrát letní, s krátkým rukávem a z krepu. Taktéž zásoba po mé babičce. A zkouška nových obrázkových patentků. Ptáčci se mezi kytičkama sice docela ztratí, ale to přece ničemu nevadí.




Kostkovaný flanel jsem dostala, barevně k němu výborně sedělo moje starší tričko, z kterého mi už vykukoval pupík. Jakýsi jistě velmi inteligentní nápis jsem raději překryla kostkama a zkrátila rukávy. Synek je spokojen.



A něco pro nejmladší. Má bohužel už nějaký ten měsíc zajímavý usínací rituál, vysvléct se do naha, včetně plenky:-( Že se kolikrát zanedlouho po usnutí stačí ještě počurat, asi nemusím dodávat. Stále čekáme, kdy ji to přejde, protože když si lvice postaví hlavu, nepohne s ní ani vlídné slovo ani rázná ruka.


3 komentáře:

  1. Pěkné! Zvlášť žlutý flanel boduje :)
    Můžu se zeptat, co je za materiál ten zelený jednobarevný? Že je vroubkatý - to se mi hodně líbí. Díky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, dostala jsem k narození dcerky od kamarádky tašku zbytků (jeden z nejúžasnějších dárků), proto je to i takhle nakombinované a konkrétně ten proužkovaný je opravdu moc příjemný.

      Vymazat
  2. Pyžamek není nikdy dost :-)
    my máme doma hned dva lvy, snad jí to brzy přejde. Mě se ta nejmladší taky svlékala z plínky, ale jen přes den a i to stálo za to. Snad jí to brzy přejde, přeju pevné nervy .-)

    OdpovědětVymazat