pozadí

pátek 3. července 2015

Domečky s obchůdky

The Houses with The Shops


Splnili jsme si svůj sen o krásném velkém dubovém stolu. Máme moc rádi dřevo a na stole nám opravdu chybělo, nemluvě o absenci místa u pidistolu 60 x 90 cm pro 5 lidí. Až bude stůl na novém místě, bude pro každého místa dost.
 

Muž měl za úkol naolejovat dřevo, já ušít prostírání. Látka musí být líbivá a barevná, aby se ztratil případný nevypratelný flíček. Ještě jsem přemýšlela o zalaminování (dá se koupit speciální nažehlovací fólie, kterou se látka jakoby zalaminuje a je pak omyvatelná), ale to asi zkusím zase jindy. Tentokrát to vyhrály to domečky s obchůdky.


Je příjemné povídat si ráno, kudy bychom cestovali - nejdřív do kavárny na kafíčko, pak do zverimexu, pomazlit se se zvířátky, naše děti nikdy nevynechají zmrzlinářství a napočítají si, kolik kopečků jakých druhů by si daly, já zase toužím po návštěvě čokoládovny a po kousku hořké pralinky... A když se chceme poškádlit, představujeme si, že na lavičku pod strom, na kterém sedí ptáček, posadíme jiného člena rodiny a smějeme se, že ptáček právě vykonal svou potřebu:-)


Jen doufám, že prostírky něco vydrží, protože děti jim dávají opravdu zabrat. Ale co, když tak ušiju zase nové.

5 komentářů:

  1. Tak takové bych taky chtěla!! :) Domky jsou kouzelné.

    OdpovědětVymazat
  2. Domečky krásné a stůl dobrá volba.Také jsme nedávno jeden pořidili:-)Krásné letní dny a těším se na další krásné fotečky.

    OdpovědětVymazat
  3. Omlouvám se za příspěvek mého muže,neodhlásil se a já nekontroluji..předešlý příspěvek je můj:-)Lucka z Krásné

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Náhodou, já měla radost, že nakoukl i nějaký chlap, tak zase nic:-)

      Vymazat
  4. Moc pěkné, bohužel s hezkými látkovými prostírkami u nás doma zatím nemám odvahu, je to tak trochu u tří čuňátek...

    OdpovědětVymazat