pozadí

pátek 15. ledna 2016

Hrátky s koženkou

The Play with The Heatherette

Nedávno jsem dostala chuť vyzkoušet šití s koženkou a nakoupila pár zbytků. Vytáhla jsem kousky, které mi přišly poštou, sedla si před skříň plnou látek a čekala jsem, která si na mě zavolá, ať si jí všimnu, že nastal její čas. Tohle zírání do skříně provozuju celkem často a funguje mi.


Ozvalo se látek víc, na zkoušku jsem vytáhla retro VW brouky a vznikla pánská kosmetická taštička. Hotová kapsička se mi líbila tak moc, že jsem se rozhodla nezkoušet žádné další kombinace a koženku spotřebovat do posledního odřezku. Opravdu, z miniodřezků vznikly ještě potahy na jezdec zipu, nezbylo mi ani Ň.







Konečně mám v nabídce také něco pro pány. Do prodeje půjdou taštičky jen dvě, když mám doma 3 chlapy, musím si aspoň jednu nechat v záloze pro ně.


Uvnitř kostkovaná podšívka a menší kapsička, mám to tak ráda, např. na léky, náplasti nebo jakoukoliv jinou menší věc potřebnou pro muže.

3 komentáře:

  1. Moc pěkné a já si lámu hlavu, co s koženkou, když jsem si jí u kabelek nezamilovala :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Povedené. Já taky někdy koukám do skříně, látka zavolá, ale nestřihnu. Co kdyby se mě to nezdařilo a vcelku je taková pěkná, kochací😀

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné. S koženkou bych to také jednou ráda zkusila.

    OdpovědětVymazat