pozadí

sobota 7. března 2015

Pánské merino k šedesátinám

The Mens Merino T-Shirt for 60. Birthday


Co za dárek vymyslet pro člověka, který má několikanásobně vyšší příjem než vy sami (není to milionář, jen momentálně musím vycházet z rodičovského příspěvku:-) ), nemáte se s kým na dárek složit a chcete něco trošku osobního? Dlouho jsem přemýšlela, až mi kamarádka říká: "Tak mu něco ušij." No to je nápad!


Merino tričko. Oslavenec není zrovna z těch, co by vymetal outdoorové obchody, tipuju, že zázračné vlastnosti nejjemnější vlny ještě neměl tu čest vyzkoušet. Tak rychle s drobnými úpravami omalovat manželovo tričko a pustit se do šití. Ač to možná vypadá, že mám vše v malíku, je to právě naopak. S tričkem jsem se docela piplala, materiál je velmi drahý, kousky navíc už nemám a chci, aby vše bylo pokud možno dokonalé do detailů, dávám si extra záležet. Je totiž pro mého taťku.


Toto je poslední novinka české výroby, tkáno dokonce nedaleko nás, 96% merino vlny, 4% elastanu, nádherně příjemné, jemné, hodně pruží. Budu muset ještě přikoupit, protože jsem doma už zaslechla poznámky, že šiju všem jiným, krom svého muže. Ale on bude mít za pár týdnů také narozeniny:-)

5 komentářů: