pozadí

neděle 18. října 2015

Trocha ženskosti

A bit of Femininity


Šaty a sukně se mi vždycky moc líbily, ale od doby, kdy jsem začala myslet sebekriticky, je nosím málo. Při tom je to škoda, protože i nedokonalá postava v nich podle mě prostě vypadá víc žensky. Rozhodla jsem se s tím něco udělat a využít střih z nové knížky Ein Schnitt vier Styles (Jeden střih 4 styly) od Rosy P. Střih mi sedí dobře a myslím, že autorka by ze mě měla radost, nabádá totiž k vlastní kreativitě a já si samozřejmě vytvořila svůj styl jejího střihu.


Látka je od Lillestoff, mezi záplavou dětských vzorů se občas objeví i design vhodný pro dospělé a dokonce v mých barvách.



Fotky nejsou nic moc, ale ubývá dnů, kdy je vůbec světlo. Čekat na příhodnější dobu, mít nabitý foťák a další vhodné okolnosti by mohly znamenat, že šaty nevyfotím vůbec, což by mě mrzelo, protože z nich mám opravdu radost. A doufám, že na mě i přes veškeré nedostatky postavy vypadají přece jen o fousek lépe, jak na věšáku:-)


4 komentáře:

  1. Milá Zuzko, šaty jsou moc pěkné a sedí Vám skvěle, určitě se nemáte za co stydět !! Jste moc šikovná. Pěkný večer. Hana

    OdpovědětVymazat
  2. Perfektní, moc sluší spolu se sestřihem a vůbec! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zuzko sluší moc! Jen víc takových:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Zuzi rozhodně vypadají na tobě super.Jsi šikula. :o)

    OdpovědětVymazat