pozadí

středa 27. ledna 2016

Chevron a koženka

Chevron and The Leatherette



Ulovila jsem zbyteček cik cak vzoru, kterému se říká chevron, v krásných barvách. Ráda nakupuji zbytky, přijde mi tvořivější, vymýšlet, co vyjde z kousíčku látky, než si říct, že chci půl metru... No a šedý kousek koženky mi také vyšel akorát, nezůstalo ani zblo.



Šedá koženka byla jiného druhu než předchozí hnědá, kterou jsem využila na kosmetické taštičky. Přestože byla tužší, pracovalo se s ní opět moc hezky.



Mám ráda praktické věci a koženka praktická je. Ucha vydrží podstatě víc jak látková, dno tašky se také hodí mít z materiálu, který stačí otřít vlhkým hadříkem a nemusím přemýšlet, kam mohu kabelku odložit. I tak se v případě potřeby dá taška ručně mýdlem vyprat. První pokusy s koženkou jsou tedy úspěšné a vypadá to, že svou syslírnu budu muset o tento materiál obohatit.


Dovnitř jsem použila barevně ladící úžasný materiál - len. Na len nedám dopustit. I když se dost mačká, v dnešní době už není móda tolik nažehlená a ležérní styl mi naprosto vyhovuje. Lněné kalhoty a sukně mám na léto nejraději, klukům velmi sluší lněné košile, lněné utěrky a prostěradla po babičce jsou mým pokladem, a takto bych mohla pokračovat dlouho. Našla jsem ve svých zásobách zbytek světle žlutého lnu, připadal mi k této kabelce ideální.

5 komentářů:

  1. Perfektní! Taková by se mi tuuuze líbila :) Že bych konečně zkusila překovat svoji hrůzu z tašek?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrůza z tašek určitě není na místě, není na tom nic těžkého a ty jsi zkušená, to dáš, neboj se:-)

      Vymazat