pozadí

neděle 2. září 2018

40 cm pracího kordu od Hamburger Liebe

40 cm Cord From Hamburger Liebe


Před lety jsem v euforii z překvapení, že se nám narodila dcera, objednala u Melluzinky zbytek krásného jemného manžestru z kolekce Bella Fiorella od německé návrhářky, která si říká Hamburger liebe. Mám její vzory v oblibě a látku jsem chtěla použít na něco vyjímečného. Jenže čas plyne a holčička nám rychle roste. Začalo hrozit, že z toho kousíčku už pro ni nic nestvořím a že vzor bude příliš dětský. Myslím, že jsem se do toho pustila na poslední chvíli.


Dcerce moc nesedí sukýnky do pasu, sklouzávají jí pod pupík, pohodlnější jsou jí šatovky. Ze 40cm se na velikost 116 kouzlí už dost těžko, zbyl mi nakonec malinký čtvereček. Střih žádný nebyl, jsou to jednoduše obdélníky, jak vyšly. Kšandy, lacl i pásek jsou podšité plátnem, abych ušetřila každý centimetr kordu. Sukýnku teď minimálně rok vynosí a pak bude dělat radost další holčičce v okolí...


 Z toho plyne poučení, neschovávat, nesyslit, co můžu, radši využít hned!



2 komentáře:

  1. Úplně luxusní, Markétka by takový vzor rozhodně ještě ochotn nosila :) to mám ráda, takovéhle šití... jen teď pořád šiju ze zbytků a z kousků a jsem zvědavá, na co kdy použiju ty normální větší kusy. Ať vám pěkně začne nový školní rok!

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkná sukýnka a sluší! :-)

    OdpovědětVymazat