pozadí

sobota 23. září 2017

Fler jarmark a módní přehlídka

The Fler Market and the Fashion Show

 

Dostala jsem nedávno nabídku účastnit se v Brně Fler jarmarku jako prodejce. Potud v pohodě, vždyť na jarmarky občas vyjedu. Potom přišla žádost, jestli bych nepřipravila i nějaké modely na módní přehlídku, konanou při této příležitosti. To už mi trochu zatuhlo, protože podbnou zkušenost jsem neměla. Ale zase tak zajímavou výzvu člověk nedostává denně. Neposedných modelů mám doma dost, dva z nich byli dokonce ochotní, zbývalo našít nějaké kousky, které by mohli předvádět.


I přes nepříznivé počasí v tento den jsme měli vlastně štěstí, protože na přehlídku ještě téměř nepršelo. Velké modelky se v přípravně líčily, poletovaly kolem nás v prádle, ale netuším, zda to syn vůbec vnímal, protože to byl opravdu šupec. Měla jsem vše pečlivě připraveno, nahromádkováno, ale na převlečení byly skutečně jen chvilky. První výstup byl nesmělý, postupně děti něco občíhly od velkých modelek a odvázaly se.



Snažila jsem se o neokoukané kusy, došívala jsem až do velmi pozdní noci. Velká většina je dostupná na prodej a postupně ji tu lépe představím a vložím i na Fler.



Fotky mám se svolením vypůjčené od profesionálního fotografa.



Pomáhala opravdu celá rodina. Jedno dítko mi po dobu přehlídky sedělo ve stánku, dvě předváděly, muž měl svatou trpělivost při mé čím dál nervóznější práci do nočních hodin, pomohl vše nanosit, odnosit a dokumentovat. Děti dostaly za odměnu volné lístky do lunaparku, někteří mi na to sice připadali už lehce přerostlí, ale radost byla obrovská. Jsem moc ráda, že se akce takto vydařila.

4 komentáře:

  1. Paráda! Moc Ti to přeju. ;) Ať se daří i nadále.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta vesta Martince moc sluší. Škoda, že vám nevyšlo počasí, mohla to být docela povedená akce.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty brďo, to teda žasnu :o) Pěkné fotky!

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mě zaujala ta vesta. Jsem ráda, že se vám to vydařilo, a blahopřeju k novým zkušenostem! Ať se daří :)

    OdpovědětVymazat