pozadí

pátek 3. dubna 2020

Lesní skřítek

The Forest Elf


Zase jsem si potřebovala mezi domácí školou, vařením, šitím roušek, prací a krocením divé zvěře (potomků) udělat radost něčím, co mám ráda. Ven to jde v karanténě jen omezeně, aspoň, že mám ty látky. Vykoukl na mě panel z teplákoviny, co jsem koupila loni. Dcerka z něj tehdy nebyla moc nadšená, byla jsem tedy připravená, že mikina bude klidně na prodej. Ale ejhle, holčička změnila názor a tuto mikinu prý nikomu nedá, je z ní unešená.


Dlouho jsem přemýšlela nad barvou nápletů, s rozhodováním nakonec pomohli starší synové. Ještě, že ty poradce mám! Oni se totiž v navrhování dobrých kombinací teď trénují, za splněné školní úkoly si za odměnu hrávají s Karlem, to je teď u nás hit. Poučila jsem je, na co je který materiál vhodný, takže všichni teď zkušeně vybírají mezi teplákovinou, úpletem či softshellem, volí vzory, barvy a hlavně koženky! Na ty dcerka nikdy nezapomene, proto jsem jí jednu koženku přidala i na mikču.


A na doplnění jarního šatníku ještě tričko. Domečky od Lillestoff syslené 6 let se konečně dočkaly využití. Na letošek to bude taková delší tunika k legínám, příští rok klasické triko.




3 komentáře:

  1. Krásné, nedivím se dceři, že to nechce dát někomu jinému. Zdena

    OdpovědětVymazat
  2. Taky bych nedala 🙂

    OdpovědětVymazat
  3. Ta jednobarevná teplákovina i náplet to krásně jemně doladily. Koženkový obdélníček je dobrá vychytávka :o)

    OdpovědětVymazat