pozadí

středa 1. září 2021

Mikina ze svetroviny

Sweatshirt from Sweatfleece

Riskla jsem to a ušila našemu středoškolákovi bez předchozí konzultace mikinu. Prostě jsem potřebovala zpracovat už roky koupenou svetrovinu a náplet. Rozhodla jsem se vsadit na osvědčené barevné členění (máme s mužem podobné z obchodu a nosíme je rádi) a precizní zpracování a vyšlo to, líbí se! Docela jsem si oddelchla, protože jsem ji šila 2 týdny. Je mi jasné, že čínská švadlena by to měla možná i za 2 hoďky. Nějak jsem se s tím pořád nimrala, nevím, možná stárnu a už mi to nejde tak od ruky.

 

Synek ocenil detaily. Kapsy na zip dostatečně velké na mobil, šňůrka na kapuci, poutko na pověšení. Špatně se mi fotí barvy, ve skutečnosti to k sobě ladí trošku lépe.







 


7 komentářů:

  1. Krásná mikina, pěkně vypracovaná. Vím, jak je těžké vyhovět puberťákům. Teď šiju na vnoučata a to je čirá radost (zatím), kritériem je růžová a u kluků bagr. Přeji hezké šití. Zdena

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherná mikča. Precizně vypracovaná.

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherná práce!
    Jak hodnotíš materiál? Pořád se bojím žmolkování.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu. Zatím netuším, jak moc se bude žmolkovat, taky se trošku obávám, protože máme s mužem podobné kupované a žmolkují se. Zrovna se vrátily teplé dny, takže ještě pořádně nebyla v akci:-)

      Vymazat
  4. Dokonalé propracování. Ať se nosí dobře.
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den, pěkná mikina,hezky vypracovaná. Já šít neumím, ani doma nemám šicí stroj. Proto vše kupuji. Nedávno jsem koupila hezkou pánskou mikinu pro manžela na webových stránkách tady , přeji příjemný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, budu ráda, pokud nebudete vkládat odkazy na žádné e-shopy. Děkuji.

      Vymazat