pozadí

středa 21. prosince 2016

Pomáháme Ježíškovi

We help to the Christkind


Děti chtěly připravit dárky pro své kamarády a spolužáky, tak jsem jim aspoň trošku pomohla.


Polštářek kočička je pro jednu vyjímečnou osobu. Líbil se jí u nás na návštěvě ten naší holčičky, tak snad to bude trefa a udělá radost. Obličej je z bavlněného beránka. Na spaní preferuji jedině bavlnu, ač jsou různé chlupatiny možná i hebčí, při tak dlouhém styku s jemnou kůží obličeje nechci riskovat.



Látka s mapou byla v mých zásobách docela čerstvá, mávala na mě v Ardeku a prosila: "Kup si mě, kup, nebudeš litovat! ". Kdo by takovému lákání odolal? Tak snad bude vhodná pro holku i kluka, z jedné šíře totiž vyšly dva. Stahovací pytlíky jsou vypodšívkované, samotné plátno by dlouho nevydrželo. Nechybí ani reflexní prvky, i když ty nejsou na fotce moc vidět.


A pak jsem si vzpomněla, jak jsem svým kamarádkám šila osvědčené gumičky, ještě, že jsou oblíbené spolužačky dlouhovlasé:-) Zbytek si budou muset děti obstarat samy, zvlášť pro kluky na prahu puberty je oříšek něco vymyslet, ale Ježíšek to přece všechno zvládne!



1 komentář:

  1. Dobrý den, smím se zeptat na ty gumičky a jejich výrobu? nebo je to výrobní tajemství...? ;) taková originální ušitá by se mi možná taky hodila, ale nevím z kterého konce se jí chytit, aby byla taky taková krásná a hlavně i držela? jestli prozradíte návod, budu ráda :)

    OdpovědětVymazat