pozadí

čtvrtek 16. dubna 2020

Kraťásky a tílko

A Shorts and a Top


Nějak se nám oteplilo a chvilkama to dokonce vypadalo na kraťasy. Naše dcerka najednou nenatáhla žádné starší kraťasy. Skoro se nedivím, většina byla 3 roky stará. Vytáhla jsem přesně na tento účel koupenou lehoučkou riflovinu, spíš takové džínové plátno. Je s drobounkýma hvězdičkama, při zběžném pohledu to vypadá spíš jako puntíky.



 Chtěla jsem holčičí, nabrané, s nabranými kapsami. Látky bylo 30cm. Ne, že bych byla tak lakomá při nákupu, ale kupovala jsem ji před 2, možná 3 lety a to byly potřeba opravdu jiné rozměry. Spotřebováno do posledního kousíčku, pásek už je podložen jinou látkou.






A když už teplo, tak ať máme i tílko. Toto bylo původně vyřazené mamčino tričko, které se po prvním nošení značně sepralo. Růžovou na olemování jsem nenašla, ale šedá je taky dobrá.



5 komentářů:

  1. No krása!
    U nás jsem zatím nenaplnila ani požadavky na dlouhé gatě, tepláky, pyžama a trička s krátkým rukávem, natož takové letní modely, ale třeba děti začnou školu dělat trochu samostatněji a dobrovolněji a ještě se zadaří...

    OdpovědětVymazat
  2. Jee ty jsou parádní, napsala byste prosím střih? (kraťasy). Děkuju. Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi vás nepotěším, ale vždy vycházím ze základního střihu (zde na kalhoty) a ten si pak upravuji. Takže tady boky lehce rozšířit (chtěla jsem volnější), nohavice dolů vůbec nezužovat, kapsu jsem si namalovala od ruky, jak mi vyšla látka. Základní střihy mám z Ottobre, protože mi zatím vždy výborně seděly.

      Vymazat
    2. Nojo nepotěšíla :)). Ottobre mám taky nějaké, jenže moje pokusy, kdy se nedržím střihu v naprosté většině nedopadnou dobře. Takže vám závidím. No možná kraťásky, taky zkusím. Díky.

      Vymazat
  3. Ty kraťásky jsou tak perfektní. Takové bych si přála i já, jen by musely být větší :D trošku je slečně závidím. Ať se dobře nosí. Ester

    OdpovědětVymazat