pozadí

středa 22. června 2016

Očekáváme vedra

We Expect Heat


Kluci sice mohou v horkých dnech běhat "nahoře bez", ale žijeme ve městě a sem se to podle mě prostě moc nehodí. Tak aby měli nějakou alternativu na vedra, která prý mají brzy přijít.


Asi půl roku zpátky jsem si stěžovala, že se hoši, ač 2 roky od sebe, dorostli. Dnes je situace zase trochu jiná. Výškově jsou nějaké 4cm opravdu neznatelné, ale starší začíná pomalinku mužnět a jeho postava je zkrátka jiná. Zásluju přičítám i plaveckému kurzu, kde se hezky formuje právě horní polovina těla. Pruhované tílko bylo hotové jako první a na mladším totálně plandalo, zatímco staršímu je dobře. Druhé jsem tedy před sešitím ještě trošku přistříhla a sedí teď pěkně mladšímu výrostkovi.


Nedostatek cyklistické látky se stal předností, tričko je sešívané a moc se mi to líbí.


Modré lemování na pruhovaném má být "neonová svítivá modrá", kterou jsem nedávno zakoupila v jednom e-shopu. Tak neonového nebo svítivého na ní nevidím vůbec nic. Nejdřív mě zklamala, ale pak jsem zjistila, že se pěkně hodí k proužkům z Moraviatexu, kterých mám slušnou zásobu.


7 komentářů:

  1. Trička -tílka dobrý. Je doma nový pomocník v podobě nového stroje? Pochlub se. Petra

    OdpovědětVymazat
  2. To cyklistické je opravdu moc povedené!

    OdpovědětVymazat
  3. Taky obdivuju cyklotriko! Nový coverlock? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kola supr, kde se vzalo to trojité prošití okraje :o) ???

    OdpovědětVymazat
  5. Odhalily jste mě hned:-) Ano, pořídila jsem si nového pomocníka, ale zatím se sžíváme a je to pro mě těžší než jsem čekala. Uvidíme, zda nové nitě pomůžou spolehlivosti a kdy konečně vychytám zakončování švů.

    OdpovědětVymazat
  6. Teda tílka jsou parádní!!! A gratuluju ke coverlocku. Jaký jsi pořídila?

    OdpovědětVymazat
  7. Trička obě super, ale to cyklo je úplně dokonalé, přesně podle mého vkusu :)
    držím palce na sžívání s COL. Mně to trvalo dlouho a pomohla až texturovaná nit do kličkaře. Co jsem začala s nimi, vládne opatrný optimismus a snah no dokonce začnu mít i ráda :)

    OdpovědětVymazat